Hapendamispäev

Hapendamispäev

Sügishooaja algus on viimane aeg oma sahvrite täitmiseks, et saaks talvele julgelt vastu minna.

Hapendatud toitude kasulikkuse väga heaks tõestuseks võiks olla fakt, et neid on juba sajandeid erinevates kultuuriruumides kasutatud. Hapupiim, hapukurk, kääritatud leib, hapukapsas, kombucha, miso, tempeh, kimchi jne.

Hapendamispäeval saame teoreetilise loengu hapendamisest ning seejärel asume üheskoos köögivilju hapendama. Juhendajaks Iina Kalbri.

NB! Teemapäev on eelregistreerimisega meiliaadressil myyk@setomuuseum.ee või helista +372 5646 2090

* Kaasa tuleb võtta 2tk 0,5l purki, sest kõik, mis teemapäeval teeme, saab osaleja endale koju kaasa võtta!

18

September

2021

E T K N R L P
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
See veebileht väljendab autori vaateid. Programmi korraldusasutus ei ole vastutav selle eest, kuidas seda infot võidakse kasutada. Andmete kuvamiseks on kasutatud puhkaeestis.ee / visitestonia.com andmebaasi.