Seto kostipäiv
Seto kostipäeval ootavad külalisi sõbralikud talud ja kodud, tootmishooned ja hoopiski ootamatud kohakesed, et kaugelt ja lähedalt tulnuid hea ja paremaga kostitada või kosta'. See on suurepärane võimalus tutvuda kohaliku köögiga ning siinmail kasvatatava toormega, millest kohalikud inimesed võluvad erilisi hõrgutisi.
Kostipäeval pakume külalistele kohalikke roogasid kohalikust toorainest- Sõir, suulliim, kikkaseenepiirak ja muu selline kraam on kohvikutes au sees. Kohvikutel on kaasa ostmiseks ka oma müügiletid, et kui kõhtu enam ei mahu, siis saab koduteele kaasa osta. Pühapäeval on kohvikutes peräpütüpäiv ehk pakutakse seda, mis veel pakkuda on.
Et Setomaal kasvatatakse palju mahedat mustsõstart, siis sel aastal valisime mustsõstra aukohale sättida. Igas kohvikus on midagi tehtud just sellest väärtuslikust marjast.