Seto kostipäiv

Kostipäiv toimub kord aastas, augustis peale Seto Kuningriiki. Kohvikuid võib siis leida kõige erinevamatest paikadest, taluõuedest tootmishooneteni. Seto söök on toitev ja tervislik – värsketest komponentidest koosnev. Taustinfot seto toidukultuuri kohta saad lugeda Setomaa tutvustusest. Igapäevaselt saab tänapäevast versiooni seto köögist mekkida Seto Tsäimajas ja Taarka tares. Kostipäeval tõstame pjedestaalile meie parimad kodukokad ja külade kaunimad paigad.
Sel aastal toimub kostipäiv seitsmendat korda. Sellest on saanud justkui perenaiste pidu, milleks me ühiselt varakevadest alates valmistume.
LAUPÄEVAL, 17. AUGUSTIL ootame külalisi kell 12.00-20.00.
PÜHAPÄEVAL, 18. AUGUSTIL kell ootame külalisi 11.00-16.00. Pühapäev on perapütüpäiv ehk järelpidu.

2018.a kostipäiva meenutused (fotograafid Harri A.Sundell fotodKersti VirroMartin Ivask)

2017. a kostipäiv (fotograafid Harri A. Sundell fotodMartin Ivask)
2016.a kostipäiv (fotograafid Grethe RõõmMartin Ivask ja Reigo Teervalt
2015.a kostipäiv (fotograafid Triinu KotovKristiina SokkKadri KõomägiMartin Ivask)
2014.a kostipäiv (fotograaf Priit Palomets)
2013.a kostipäiv (fotograaf Priit Palomets)

Video

< tagasi
See veebileht väljendab autori vaateid. Programmi korraldusasutus ei ole vastutav selle eest, kuidas seda infot võidakse kasutada.